Category: Dekoráció

A legaranyosabb húsvéti kosarak

Már csak néhány hét van hátra húsvétig, így ha szeretnéd időben letudni a dekoráció elkészítését, lassan ideje elgondolkodnod, hogyan fogod feldobni a házat vagy a lakást idén. Akkor sem kell aggódnod, ha kifogytál az ötletekből, ugyanis van egy opció, amire mindig számíthatsz: húsvéti kosarak! A legjobb, hogy igazán szórakoztatóvá teheted a dekorálást azzal, hogy magad készíted el ezeket. Nem kell aggódnod, ha még sosem csináltál ilyet, ugyanis egyszerűbb a dolog, mint gondolnád. Vágjunk is bele, ismerj meg szuper húsvéti kosarakat, amiket te is könnyedén elkészíthetsz!

Aranyos rózsaszín húsvéti kosár

01-rozsaszin-husveti-kosar

Gondoltad volna, hogy ennyi mindent megcsinálhatsz egy kis ragasztóval és némi színnel? Ezt a rózsaszín húsvéti kosarat imádni fogják a család lány tagjai, nem csak a külső miatt, hanem azért is, mert praktikus. Belerakhatod például a húsvéti csoki tojásokat vagy egyéb finomságokat.

Húsvéti kosár vödörből

02-fekete-husveti-vodor

Egy hihetetlenül egyszerű módszer, amire csak nagyon kevesen gondolnak! Egy egyszerű fekete vödörből is készíthetsz jópofa kosarat úgy, hogy kidíszíted az oldalát alkalomhoz illő rajzokkal. A képen az egyik vödörre csibe, a másikra pedig nyúl került, de természetesen csak rajtad áll, hogyan és mennyire díszíted fel a kosarat.

Szövet kollázs

03-szovet-kollazs

Ez az egyik kedvenc húsvéti kosarunk: a ház minden pontját feldobják ezek a kis jópofa, színes kosarak, amelyekbe elrejtheted az édességeket a gyerekeknek. Az apró méret miatt akár többet is könnyedén elkészíthetsz, amit érdemes is megtenned, hiszen az ilyen aranyos kosarakból soha nem elég!

Minney és Mickey húsvéti kosarak

04-disney-husveti-kosar

Melyik gyerek ne ismerné Minnie-t és Mickey-t, az ikonikus mesekaraktereket? Igazi klasszikusról van szó, akik már évtizedek óta nagy kedvencek a fiataloknál, és ha ez alól a te gyerekeid sem képeznek kivételt, ezeket a kosarakat garantáltan imádni fogják!

További remek ötleteket itt találsz: 60+ DIY Easter Basket Ideas For Your Freshly Dyed Easter Eggs! – cutediyprojects

4 Disney Szoba, Ami Mindenkiből Kihozza a Gyereket

Amennyiben nem tudod, milyen szobát alakíts ki otthon a gyerkőcöknek, érdemes fontolóra venned a Disney ihletésű dizájnokat, amik sosem hagynak cserben! Akár nincs ötleted, milyen dekorációk ideális gyerekeknek, kicsit szeretnéd feldobni a szobát valami újdonsággal, esetleg csak imádjátok otthon a Disney meséket, ezeket a szobaötleteket mindenképpen érdemes látnod.

Micimackó visszatér a szobába

Micimackó Disney szoba

Ki ne emlékezne erre a klasszikus mesére? Micimackó a mai napig több millió gyerek kedvence szerte a világon, legyen szó fiúkról vagy lányokról. Éppen ezért jó ez a szoba, mert nemtől függetlenül bárki jól érezheti magát benne. A sok élénk szín, élen a sárgával és a zölddel mindenkit pillanatok alatt felvidít, a sok Micimackó motívum pedig meghozza majd a kedved, hogy újranézzétek a mesét a családdal. – Homebnc – Disney

Jégvarázs szoba lányoknak

Jégvarázs Disney szoba

A Jégvarázs című kasszasiker film kimeríthetetlen opciókat kínál dekoráció terén, ha lányszobát szeretne kialakítani az ember. Elvégre melyik lány ne szeretné Elsa gyönyörű kék ruháját? Amennyiben a hidegebb színek kedvelői vagytok, akkor ebből a szempontból is tökéletes ezt az alaptémát választani dekorációnak, hiszen főként a világoskék és a fehér szín dominál itt. – Loja – Disney

Vidám és tágas

Vidám és tágas Nemo nyomában Disney szoba

A Némó nyomában című animációs film ihlette ezt a hihetetlenül vidám és világos gyerekszobát, ami testvéreknek különösen ideális a méret miatt. A hajó motívumokat viselő ágyak, kombinálva a kék színekkel olyan érzést adnak, mintha a tengeren lennének a gyerekek, amit imádni fognak a kalandvágyók. – Pinterest

Az Oroszlánkirály kedvelők szobája

Oroszlankiraly Disney szoba

Timon, Pumba és Simba egyaránt visszaköszön ebben a klasszikus mesének szentelt gyerekszobában. Az Oroszlánkirály 1994 óta klasszikus, ami a Micimackóhoz hasonlóan megunhatatlan, és minden újranézés alkalmával szórakoztató. Ha a gyerkőcök otthon nem tudnak betelni az Oroszlánkirállyal, egy ehhez hasonló, duplaágyas szobát imádni fognak. – Homebnc