A legaranyosabb húsvéti kosarak

Már csak néhány hét van hátra húsvétig, így ha szeretnéd időben letudni a dekoráció elkészítését, lassan ideje elgondolkodnod, hogyan fogod feldobni a házat vagy a lakást idén. Akkor sem kell aggódnod, ha kifogytál az ötletekből, ugyanis van egy opció, amire mindig számíthatsz: húsvéti kosarak! A legjobb, hogy igazán szórakoztatóvá teheted a dekorálást azzal, hogy magad készíted el ezeket. Nem kell aggódnod, ha még sosem csináltál ilyet, ugyanis egyszerűbb a dolog, mint gondolnád. Vágjunk is bele, ismerj meg szuper húsvéti kosarakat, amiket te is könnyedén elkészíthetsz!

Aranyos rózsaszín húsvéti kosár

01-rozsaszin-husveti-kosar

Gondoltad volna, hogy ennyi mindent megcsinálhatsz egy kis ragasztóval és némi színnel? Ezt a rózsaszín húsvéti kosarat imádni fogják a család lány tagjai, nem csak a külső miatt, hanem azért is, mert praktikus. Belerakhatod például a húsvéti csoki tojásokat vagy egyéb finomságokat.

Húsvéti kosár vödörből

02-fekete-husveti-vodor

Egy hihetetlenül egyszerű módszer, amire csak nagyon kevesen gondolnak! Egy egyszerű fekete vödörből is készíthetsz jópofa kosarat úgy, hogy kidíszíted az oldalát alkalomhoz illő rajzokkal. A képen az egyik vödörre csibe, a másikra pedig nyúl került, de természetesen csak rajtad áll, hogyan és mennyire díszíted fel a kosarat.

Szövet kollázs

03-szovet-kollazs

Ez az egyik kedvenc húsvéti kosarunk: a ház minden pontját feldobják ezek a kis jópofa, színes kosarak, amelyekbe elrejtheted az édességeket a gyerekeknek. Az apró méret miatt akár többet is könnyedén elkészíthetsz, amit érdemes is megtenned, hiszen az ilyen aranyos kosarakból soha nem elég!

Minney és Mickey húsvéti kosarak

04-disney-husveti-kosar

Melyik gyerek ne ismerné Minnie-t és Mickey-t, az ikonikus mesekaraktereket? Igazi klasszikusról van szó, akik már évtizedek óta nagy kedvencek a fiataloknál, és ha ez alól a te gyerekeid sem képeznek kivételt, ezeket a kosarakat garantáltan imádni fogják!

További remek ötleteket itt találsz: 60+ DIY Easter Basket Ideas For Your Freshly Dyed Easter Eggs! – cutediyprojects